+32 487 759 758

U bent hier

Nieuwbouw moderne praktijkruimte / Vrij beroep / kantoor 125m2

Leuvensevest 22 - 2500 Lier

Prachtige en moderne praktijk-/kantoorruimte/ vrij beroep... ideale ligging aan de vesten juist nabij D.L.O. polykliniek!
Ruimte 117m2 (eventueel grotere ruimte mogelijk) gelegen in nieuwbouwproject : LOVENHOF LIER ( reeds 30% verkocht )
Oplevering +/- 6/2024
Residentie Lovenhof is een uniek kleinschalig ultramodern nieuwbouwproject met een moderne tijdloze architectuur en een traditionele topafwerking gelegen naast de groene Nete in het hart van de Lierse binnenstad. Deze 13 luxueuze en energiezuinige nieuwbouw appartementen met lift, ondergrondse parkings en fietsenberging zijn ontworpen door ir.architect Geert Van Hamme met oog voor elk detail en kunnen indien gewenst aangepast worden aan uw wensen en behoeften ( bv rolstoeltoegankelijk … enz.) Het energiezuinige project heeft een traditionele bouwwijze met een uiterst hoogstaande afwerkingsgraad en is standaard overal voorzien van vloerverwarming. De verkoop geschiedt onder de wet Breyne (6% of 21% BTW) op het constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel. EPB aanwezig bij oplevering ( +/- 6/2024 ) Interesse of graag meer informatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek: Immo Dockx: 0487/ 759.758

Financieel

Verkoop onder het btw stelsel
Prijs:
€ 361.200

Algemeen

Bouwjaar:
2023
Staat:
Uitstekende staat
Nieuwbouw

Omgeving

Omgeving:
Stad

Interieur

Totale bew. opp.:
117 m²
Lift
Videofoon
Opp. vrij beroep:
117 m²

Exterieur

Bouwtype:
Appartementsgebouw
Beglazing:
Dubbele beglazing

Attesten

Attest Elektrische installatie:
Ja, conform
Attest voor Mazouttank:
Niet meegedeeld
Bouwvergunning:
Ja
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften:
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming:
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Overstromingsgevoeligheid:
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Verkavelingsvergunning:
Nee
Voorkooprecht:
Nee

Vragen over dit pand?

  • +32 487 759 758
  • infoatimmodockx [dot] be

Deze informatie is vrijblijvend en zonder enige contractuele verbintenis vanwege de eigenaar en of makelaar Ze wordt enkel ten informatieve titel overgemaakt. De voorstelling, beschrijving en afmetingen werden met de grootste zorg opgesteld. Mochten er toch fouten of vergissingen in voorkomen dan excuseren wij ons hier uitdrukkelijk voor. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem daarom altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige informatie kunnen verschaffen. Een verkoop / verhuur / overname, komt slechts tot stand na ondertekening van een onderhandse overeenkomst.